Lof_logo(3)-main

LOF

In 1987 is De Stichting Landelijk Overleg Fiscalisten (stichting LOF) opgericht. Stichting LOF heeft als doel het onderlinge contact tussen de landelijke fiscale studieverenigingen te bevorderen. Daarnaast wil stichting LOF diverse onderwerpen uit de fiscaliteit onder de aandacht brengen. Er zijn acht fiscale studieverenigingen aangesloten bij de stichting LOF: Porta Adriani (Amsterdam), FSVU (Amsterdam), Groninger Fiscale Eenheid (Groningen), Pecunia Non Olet (Leiden), FIRST (Maastricht), R.F.V. Christiaanse-Taxateur (Rotterdam), In Fiscalibus (Nijmegen) en T.F.V. “De Smeetskring” (Tilburg). Van al deze besturen is er een afgevaardigde die de vergaderingen bijwoont. Het bestuur van de stichting bestaat uit drie bestuurders van drie verschillende verenigingen.

LOF-Congres
Het LOF-Congres is een jaarlijks fiscaal congres dat ieder jaar in een andere stad wordt georganiseerd vanuit stichting LOF. Dit congres, bestaande uit een plenair gedeelte, een lunch, diverse workshops, een banenborrel en een diner, wordt afgesloten met een spetterende afterparty en is een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met je eventuele toekomstige werkgever. Het LOF-Congres zal in 2018 in Tilburg worden georganiseerd.

LOF-Congres bestuur 2018

Het LOF-Congres zal in 2018 door T.F.V. "De Smeetskring" worden georganiseerd. Het bestuur bestaat uit (v.l.n.r.) Sabine Damen, Jodie Bosman Jansen, Joris van der Steen, Judith de Jong (vz), Rik Hoogers en Anne-Sophie Otten.

Voorzitter:                                            Judith de Jong
Secretaris:                                            Anne-Sophie Otten
Penningmeester:                                 Joris van der Steen
Commissaris Extern/Acquisitie:        Rik Hoogers
Commissaris Media/Sprekers:          Sabine Damen
Commissaris Locatie:                          Jodie Bosman Jansen


NOB/ LOF Scriptieprijs
De NOB/ LOF scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het LOF-congres. Studenten fiscale economie of fiscaal recht die aangesloten zijn bij een van de fiscale studieverenigingen kunnen meedingen om deze prijs, die €2.500 bedraagt. Daarnaast zal de winnende scriptie in boekvorm worden gepubliceerd en worden uitgegeven door Kluwer in de NOB/LOF-scriptiereeks.