Commissies

Acquisitie

Commissieleden
Demy van den Eijnden (vz)
Casper Jonkers
Sevket Kocakaya
Cinthia Willemse
Mehria Hashemzada

De Acquisitiecommissie heeft als doel om zoveel mogelijk bedrijven kennis te laten maken met T.F.V. “De Smeetskring”. Op deze manier hopen wij de brug te verkleinen tussen studenten en het bedrijfsleven. Wij benaderen bedrijven die nog geen samenwerking hebben met onze vereniging. Dit zijn vaak kleinere bedrijven door heel het land. Door deze samenwerkingen is T.F.V. “De Smeetskring” in staat om elk jaar verschillende evenementen te organiseren, zoals inhousedagen, het congres, bedrijvendagen en nog vele andere activiteiten. Wij waarderen onze samenwerkingen met bedrijven dan ook enorm, want zonder hen zouden wij niet bestaan!

Activiteiten

Commissieleden
Kimberley Schoonderwoerd (vz)
Floris Verbruggen
Guus Janssen
Mariska Pennings
Josh Rovers

De Activiteitencommissie zorgt ervoor dat er binnen de vereniging allerlei leuke informele activiteiten worden neergezet, waardoor leden elkaar beter leren kennen. Zo wordt er al een aantal jaar onder andere het Cycling Dinner en de Eindactiviteit georganiseerd. Ook dit jaar zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd, dóór en vóór leden.


Almanak

Commissieleden
Jan Rooijakkers (vz)
Daniëlle Ferket
Jan Willem van der Poel
Tessa Roes

De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor het maken van een almanak, ofwel jaarboek genoemd. De commissie zorgt ervoor dat het jaarboek rondom een leuk thema samengesteld wordt, waarbij alle commissies in dat thema een foto moeten maken en een stukje over een andere commissie moeten schrijven. Bovendien laat de commissie ruimte voor interessante stukjes van belangrijke personen en van de zusterverenigingen om zichzelf te presenteren en de banden met T.F.V. “De Smeetskring” aan te halen. Wij gaan ons uiterste best doen om de leden een leuke en interessante almanak aan te kunnen aanbieden in maart 2018!

Bedrijvendagen

Commissieleden
Lise Heijligers (vz)
Martijn Sonnemans
Maarten Knapen
Yvette Tillmanns
Stephanie Raeijmaekers

De Bedrijvendagencommissie organiseert de jaarlijks terugkerende bedrijvendagen, bestaande uit de 25e Tilburgse Fiscale Bedrijvendag en Externe Dag. Kom in contact  met verschillende fiscale bedrijven en instanties tijdens de Bedrijvendag of verbreed je horizon tijdens de Externe Dag. 
Ook dit jaar willen wij als commissie de Bedrijvendagen tot een groot succes maken en wij hopen jullie de kans te bieden om alle mogelijkheden als fiscaal student te ontdekken!

Bedrijvenwijzer

Commissieleden
Marieke van der Velden (vz)
Ruben Lohle
Stefan van der Werf

De Bedrijvenwijzercommissie zorgt ervoor dat er elk jaar weer een mooi boekwerk in elkaar wordt gezet ter voorbereiding op de Tilburgse Fiscale Bedrijvendag. De bedrijvenwijzer biedt een overzicht van afstudeervarianten, carrièremogelijkheden en interessante stageplekken. Daarnaast is de bedrijvenwijzer gevuld met stukken van de betrokken fiscale organisaties, studenten, docenten en overige schrijvers.

Circulaire

Commissieleden
Pim Koppel (vz)
Roy Slootmaker
Kristijan Filipovic
Rob van der Weide

De Circulaire-commissie verzorgt het online verenigingsblad van T.F.V. “De Smeetskring. De commissie heeft als doel om alle (actieve) leden van T.F.V. “De Smeetskring” op de hoogte te houden van allerlei zaken die spelen binnen en buiten de vereniging. Dit doel wordt verwezenlijkt door zowel activiteitenverslagen en columns, als verschillende fiscaal relevante actualiteitenrubrieken aan te bieden. Deze kunnen vervolgens – al dan niet via onze eigen Facebookpagina – worden gelezen op circulaire.smeetskring.com. Zorg er dus voor dat je ons volgt en blijf op de hoogte van de zaken die jou aangaan!

Congres 2017

Commissieleden
Romy Loeffen (vz)
Hendrik Bastiaans
Sanne Kalis
Nadine Vette

De Congrescommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse congres. Dit jaar vindt het congres plaats op donderdag 9 november 2017. Het thema van dit congres is 'Staatssteun'. Daarbij wordt door diverse gerenommeerde sprekers ingegaan op verschillende deelonderwerpen. De dag zal worden bijgewoond door organisaties die graag in contact komen met de studenten. We hopen alle aanwezigen te kunnen trakteren op een boeiende en leerzame dag.

Design

Commissieleden
Jin Wen Kok (vz)
Nicole Nederveen

Welkom bij de Designcommissie van T.F.V. “De Smeetskring”. Dit jaar bestaat de deze commissie uit Jin Wen Kok en Nicole Nederveen. De commissie zorgt voor al het promotiemateriaal die de vereniging nodig heeft om haar activiteiten te promoten. Hierbij kunt u denken aan posters, flyers en logo’s. De designcommissie dient ter ondersteuning van de overige commissies binnen de vereniging.

Eerstejaars

Commissieleden
Silvio Leussink (vz)
Teun Koopmans
Loet L'Herminez
Tessa Roes
Lé Jun Zhou

De Eerstejaarscommissie richt zich op de nieuwe studenten die dit jaar begonnen zijn aan de opleiding Fiscale Economie, Fiscaal Recht of International Business Taxation. Zo helpen ze tijdens de TOP-week, organiseren in september het College Kick-Off Hockeytournament en verzinnen ze allerlei nieuwe activiteiten om eerstejaars bekend te maken met T.F.V. "De Smeetskring''.

Masterclass

Commissieleden
Chantal Vastré (vz)
Lotte Buijs
Antoine van de Ven
Iris Vermeulen

Elk jaar wordt er door de Masterclasscommissie de Masterclass georganiseerd. Tijdens deze dag komt een specifiek fiscaal onderwerp aan bod dat tijdens de colleges onderbelicht blijft. Deze activiteit wordt voorgezeten door een hoogleraar van het Fiscaal Instituut Tilburg en verschillende bedrijven zullen spreken of een workshop verzorgen. Een mooie inhoudelijke dag!

Soft-Skills

Commissieleden
Pepijn van Eijk (vz)
Kemi Bankole
Liesbeth Rompelberg
Verena van Rijen

De Soft-Skillscommissie is verantwoordelijk voor het Tax & Skills-event. Tijdens dit evenement staan de soft-skills voor een fiscale student centraal. Waar vanuit de universiteit vooral gefocust wordt op het fiscaal-inhoudelijke gedeelte, merken we bij studenten de behoefte om ook getraind te worden in andere kwaliteiten. Een fiscalist moet immers over meer beschikken dan alleen theoretische kennis. Via deze dag willen we studenten graag helpen in de ontwikkeling van soft-skills en daarbij kennis te laten maken met potentiële werkgevers. 

Studiereis

Commissieleden
Maarten Kruitbosch (vz)
Dennis Sweere
Evelien Voordendag
Niek van Losser
Mark Beerens

De Studiereiscommissie organiseert jaarlijks een van de grotere activiteiten van het jaar: de studiereis. Zo zijn we afgelopen jaren naar Kuala Lumpur, Stockholm & Riga en Skopje & Thessaloniki geweest. Deze commissie bepaalt niet alleen de locatie, maar zet ook een heel programma in elkaar voor de hele week, zowel inhoudelijk als vrije dagen. Ook dit jaar belooft het een mooie studiereis te worden!
Tiende Penning

Commissieleden
Mark van Wijgerden (vz)
Roy Thijssen
Alisha Langen


De Tiende Penningcommissie is de commissie die de alumnivereniging van T.F.V. "De Smeetskring", De Tiende Penning, ondersteunt met het organiseren van activiteiten voor de afgestudeerde fiscalist. Dit gaat van inhoudelijke lezingen tot borrels om je oud studiegenoten nog eens te spreken. Ook dit jaar gaan wij als commissie weer ons uiterste best doen om een geslaagde activiteit neer te zetten. Ook met het oog op het naderende lustrum, is het ook onze taak om te zorgen voor zoveel mogelijk binding van de net-afgestudeerden met de Tiende Penning.