CommissiesAcquisitie

Commissieleden
Stijn Heusschen (vz)
Loet L'Herminez 
Paul Staps
Lé Jun Zhou
De acquisitiecommissie is verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe bedrijven en streeft naar het realiseren van duurzame samenwerkingen tussen de bedrijven en de vereniging. Om dit te bewerkstelligen biedt het onder andere adverteermogelijkheden en participaties in speciale evenementen, zoals de bedrijvendag en de Brabant Business Tour,  aan. De acquisitiecommissie biedt bedrijven dus dé gelegenheid aan om met de Tilburgse fiscale student in contact te komen.

Activiteiten

Commissieleden
Hilde Rademaker (vz)
Esmee Lindeman 
Pleunie van Brunschot 
Josephine Hermes
Rutger van Elk

Almanak

Commissieleden
Lieke Rutten (vz)
Renée Lenting
Lotte Severens
Yentl Van der Schans
De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor het maken van een almanak, ook wel jaarboek genoemd. De commissie zorgt ervoor dat het jaarboek rondom een leuk thema samengesteld wordt, waarbij alle commissies in dat thema een foto moeten maken en een stukje over een andere commissie moeten schrijven. Bovendien laat de commissie ruimte voor interessante stukjes van belangrijke personen en van de zusterverenigingen om zichzelf te presenteren en de banden met T.F.V. “De Smeetskring” aan te halen. Wij gaan ons uiterste best doen om de leden een leuke en interessante almanak aan te kunnen aanbieden in juni 2020!

Bedrijvendagen

Commissieleden
Sammy Verpoort (vz)
Anouk van Dinter 
Claudia Nieuwesteeg
Sander Herings
Roel Jansen
De Bedrijvendagencommissie organiseert de jaarlijks terugkerende Bedrijvendagen, bestaande uit de 27e Tilburgse Fiscale Bedrijvendag en Externe Dagen. Kom in contact met verschillende fiscale bedrijven en instanties tijdens de Bedrijvendag of verbreed je horizon tijdens de Externe Dagen. Ook dit jaar was de Bedrijvendag weer en enorm succes met 130 studenten en 17 fiscale organisaties!

Bedrijvenwijzer

Commissieleden
Yosje Verwegen (vz)
Maartje Zwaal
Lieke Timmermans
De Bedrijvenwijzercommissie zorgt ervoor dat er elk jaar weer een mooi boekwerk in elkaar wordt gezet ter voorbereiding op de Tilburgse Fiscale Bedrijvendag. De Bedrijvenwijzer biedt een overzicht van afstudeervarianten, carrièremogelijkheden en interessante stageplekken. Daarnaast is de Bedrijvenwijzer gevuld met stukken van de betrokken fiscale organisaties, studenten, docenten en overige schrijvers.

Circulaire

Commissieleden
Twan Soons (vz)
Guus Janssen
Raoul Van de Weijer
Veerle Vanlaerhoven

De Circulaire-commissie verzorgt het online verenigingsblad van T.F.V. “De Smeetskring. De commissie heeft als doel om alle (actieve) leden van T.F.V. “De Smeetskring” op de hoogte te houden van allerlei zaken die spelen binnen en buiten de vereniging. Dit doel wordt verwezenlijkt door zowel activiteitenverslagen en columns, als verschillende fiscaal relevante actualiteitenrubrieken aan te bieden. Deze kunnen vervolgens – al dan niet via onze eigen Facebookpagina – worden gelezen op circulaire.smeetskring.com. Zorg er dus voor dat je ons volgt en blijf op de hoogte van de zaken die jou aangaan!

Congres 2020

Commissieleden
Bas Gemmink (vz)
Josine Hermans
Mandy Adriaanse
Raoul van de Weijer
Yde Bolsenbroek

De Congrescommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse congres. Tijdens deze dag is er een plenair gedeelte. Het eerstvolgende congres zal plaatsvinden in najaar 2020 en wij hopen om zoveel mogelijk leden een mooie dag te bieden. Design

Commissieleden
Renske Voermans (vz)
Anne Sophie Verbeek
Teun Koopmans
Welkom bij de Designcommissie van T.F.V. “De Smeetskring”. De commissie zorgt voor al het promotiemateriaal die de vereniging nodig heeft om haar activiteiten te promoten. Hierbij kunt u denken aan posters, flyers en logo’s. De designcommissie dient ter ondersteuning van de overige commissies binnen de vereniging.

Eerstejaars

Commissieleden
Hugo Beets (vz)
Lotte Vermaas
Heleen Timmerman
Floor Nijenhuis
Kathleen Martens

De Eerstejaarscommissie is opgericht om nieuwe gezichten aan te trekken. Zo zijn zij tijdens de TOP-week actief om de Smeetskring te promoten en te zorgen dat alle eerstejaars zich weer inschrijven. Ook organiseren zij de Eerste- en Tweedejaarsactiviteit en het College Kick-off Hockeytournament. 

Masterclass

Commissieleden:
Bram Sanders (vz)
Hedi Wouters
Nawin Boedhram
Luc Mengelers
De Masterclasscommissie organiseert de ieder jaar terugkerende Masterclass. Een prachtig evenement waarbij verschillende medewerkers van kantoren komen spreken over een fiscaal inhoudelijk thema. Hierna vindt een banenborrel plaats en daarna een 3-gangen recruitmentdiner, waarbij studenten uitgebreid te tijd krijgen om de medewerkers vragen te stellen over het thema, hun werk of een eventueel werkstudentschap. 


Soft-skills

Commissieleden:
Laura van Eenennaam (vz)
Evelien Smits
Nienke Hummelink
Juliët Koopman
Lieke Jansen
De Soft-skillscommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van 2 evenementen, het Tax & Skills event en een trainingsdag. Het Tax & Skills Event begint met workshops omtrent softskills en hierna is er een uitgebreide mogelijkheid om met de aanwezige kantoren te spreken. Ook organiseren ze een trainingsdag, die dit collegejaar bestaat uit een Kluwer Navigator training en een Assessment training. 

 

Studiereis

Commissieleden:
Remco Broens (vz)
Maureen Immink
Teddy van Dijk
Kai Leferink
Stijn Smits
De Studiereiscommissie krijgt de eer om de studiereis te mogen organiseren. Dit collegejaar zullen wij afreizen richting Seoul, Zuid-Korea. Tijdens de studiereis zullen er formele activiteiten plaatsvinden zoals een bezoek aan kantoren, de universiteit en de ambassade. Ook is er tijd om de omgeving uitgebreid te verkennen.

 

Tiende Penning

Commissieleden:
Emile Scheres (vz)
Silvio Leussink
Niek van Losser
De Tiende Penningcommissie organiseert samen met het bestuur van de Tiende Penning een activiteit voor de alumni van T.F.V. “De Smeetskring”.

 

Vakliteratuur

Commissieleden:
Kim de Vries (vz)
Luc Daniëls 
Leontine Monsewije
Anne Bergmans
De Vakliteratuur is een nieuwe commissie die dit jaar zijn gestart. In oktober hebben ze gesproken op Meet Your Lecturers, over de herziening van box 3. Ook heeft inmiddels het eerste VTO al plaatsgevonden, waarbij is gesproken over de onzakelijke lening, verliesverrekening en over het misbruik arrest van 10 januari 2020.