Commissies

Acquisitie

Commissieleden
Floris Verbruggen (vz)
Gianni Bellu
Dennis Sweere
Joris van der Steen
Sandra Lam

De acquisitiecommissie is verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe bedrijven en streeft naar het realiseren van duurzame samenwerkingen tussen de bedrijven en de vereniging. Om dit te bewerkstelligen biedt het onder andere adverteermogelijkheden en participaties in speciale evenementen, zoals de bedrijvendag en de Brabant Business Tour,  aan. De acquisitiecommissie biedt bedrijven dus dé gelegenheid aan om met de Tilburgse fiscale student in contact te komen.

Activiteiten

Commissieleden
Luc van Oosterhout (vz)
Stijn Smits
Evelien Smits
Nienke Hummelink
Paul Staps

De Activiteitencommissie zorgt ervoor dat er binnen de vereniging allerlei leuke informele activiteiten worden neergezet, waardoor leden elkaar beter leren kennen. Zo wordt er al een aantal jaar onder andere het Cycling Dinner en de Eindactiviteit georganiseerd. Ook dit jaar zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd, dóór en vóór leden.

Almanak

Commissieleden
Sander Herings (vz)
Lieke Jansen
Anouk van Dinter
Derk van der Meer
De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor het maken van een almanak, ofwel jaarboek genoemd. De commissie zorgt ervoor dat het jaarboek rondom een leuk thema samengesteld wordt, waarbij alle commissies in dat thema een foto moeten maken en een stukje over een andere commissie moeten schrijven. Bovendien laat de commissie ruimte voor interessante stukjes van belangrijke personen en van de zusterverenigingen om zichzelf te presenteren en de banden met T.F.V. “De Smeetskring” aan te halen. Wij gaan ons uiterste best doen om de leden een leuke en interessante almanak aan te kunnen aanbieden in april 2020!

Bedrijvendagen

Commissieleden
Kai Leferink (vz)
Boi van der Vleuten
Stijn Heusschen
Mathijs van der Roest
Kim Docters van Leeuwen
De Bedrijvendagencommissie organiseert de jaarlijks terugkerende bedrijvendagen, bestaande uit de 27e Tilburgse Fiscale Bedrijvendag en Externe Dagen. Kom in contact  met verschillende fiscale bedrijven en instanties tijdens de Bedrijvendag of verbreed je horizon tijdens de Externe Dagen. 
Ook dit jaar willen wij als commissie de Bedrijvendagen tot een groot succes maken en wij hopen jullie de kans te bieden om alle mogelijkheden als fiscaal student te ontdekken!

Bedrijvenwijzer

Commissieleden
Ilse van Noije (vz)
Natan Verhoeckx
Sven van Sterkenburg
De Bedrijvenwijzercommissie zorgt ervoor dat er elk jaar weer een mooi boekwerk in elkaar wordt gezet ter voorbereiding op de Tilburgse Fiscale Bedrijvendag. De bedrijvenwijzer biedt een overzicht van afstudeervarianten, carrièremogelijkheden en interessante stageplekken. Daarnaast is de bedrijvenwijzer gevuld met stukken van de betrokken fiscale organisaties, studenten, docenten en overige schrijvers.

Circulaire

Commissieleden
Yosje Verwegen (vz)
Remco Broens
Jan Rooijakkers
Loet L'Herminez
De Circulaire-commissie verzorgt het online verenigingsblad van T.F.V. “De Smeetskring. De commissie heeft als doel om alle (actieve) leden van T.F.V. “De Smeetskring” op de hoogte te houden van allerlei zaken die spelen binnen en buiten de vereniging. Dit doel wordt verwezenlijkt door zowel activiteitenverslagen en columns, als verschillende fiscaal relevante actualiteitenrubrieken aan te bieden. Deze kunnen vervolgens – al dan niet via onze eigen Facebookpagina – worden gelezen op circulaire.smeetskring.com. Zorg er dus voor dat je ons volgt en blijf op de hoogte van de zaken die jou aangaan!

Congres 2020

Commissieleden
Bas Gemmink (vz)
Josine Hermans
Mandy Adriaanse
Raoul van de Weijer
Yde BolsenhoekDesign

Commissieleden
Teun Koopmans (vz)
Pepijn van Eijk
Stefan Milder
Welkom bij de Designcommissie van T.F.V. “De Smeetskring”. De commissie zorgt voor al het promotiemateriaal die de vereniging nodig heeft om haar activiteiten te promoten. Hierbij kunt u denken aan posters, flyers en logo’s. De designcommissie dient ter ondersteuning van de overige commissies binnen de vereniging.

Eerstejaars

Commissieleden
Maureen Immink (vz)
Laura van Eenennaam
Loes Obdeijn
Pelle Leclair


Lustrum 2019

Commissieleden
Jodie Bosman Jansen(vz)
Tessa Roes
Aniek Tijdink
Yde Bolsenbroek
Anne van Aert

Lustrumcongres 2019

Commissieleden
Nicole Nederveen (vz)
Stephanie Raeijmaekers
Floris Verbruggen
Yosje Verwegen
Lé Jun Zhou


Masterclass

Commissieleden:
Amber Mahu (vz)
Roel Jansen
Sandra de Moor
Niels Dickhoff


Soft-skills

Commissieleden:
Emma Weijde (vz)
Gino Reul
Joppe Kneefel
Loes Obdeijn
Hilde Smabers


Studiereis

Commissieleden:
Sebastiaan Elst (vz)
Simone Bechtold
Twan Soons
Aniek Tijdink
Guus Janssen


Tiende Penning

Commissieleden:
Evelien Voordendag (vz)
Niek van Losser
Maarten Kruitbosch


Vakliteratuur

Commissieleden:
Yuri van Buul (vz)
Pim Koppel
Maartje Zwaal
Stephanie Raeijmaekers