BedrijfAndersen Tax & LegalRecruiterMaurice Schouten
At_l_logo-main

Junior consultant indirect tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Junior Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille in zowel binnen- als buitenland zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd team.

Functieomschrijving

Als Junior Consultant Indirect Tax ben je onderdeel van de btw-adviesgroep. De btw-adviesgroep is een jong en dynamisch team en adviseert een gevarieerde klantenkring bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven en grote (buitenlandse) multinationals op het gebied van de btw en douane. Naast advisering houdt je je ook bezig met het opstellen en indienen van btw-aangiften voor onze cliënten. De combinatie tussen advisering en aangiftewerkzaamheden staat garant voor uitdagend en afwisselend werk op internationaal niveau. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel in- als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

Als Junior Consultant Indirect Tax werk je op een diversiteit aan nationale en internationale klanten, in nauwe samenwerking met een Director of Consultant. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor deze klanten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Je voert analyses uit op het gebied van btw, overdrachtsbelasting en douane. Ook word je ingezet op onze btw-aangiftepraktijk. De combinatie tussen het btw-aangiftewerk en het btw-advieswerk geeft een veelzijdig werkgebied.  

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die zich het indirect tax vak helemaal eigen wil maken en daarnaast de ambitie heeft om door te groeien tot een zelfstandig werkend Consultant. Ben jij die starter die zijn/haar carrière een boost wil geven en herken je je in het gestelde profiel? En kijk je er naar uit om in een ondernemende en energieke omgeving het beste eruit te halen voor onze cliënten? Dan zien we heel graag jouw sollicitatie tegemoet! Uiteraard kun je rekenen op goede training “on the job” en zetten wij ons vanzelfsprekend in voor jouw persoonlijke groei.

Functie-eisen 
  • Afgestudeerd WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie (Accent Indirecte Belastingen);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
  • Goede beheersing van MS Office applicaties (Word, Excel en PowerPoint);
  • Je bent analytisch, leergierig, ambitieus, klantgericht en resultaatgericht;
  • Je kunt goed in een team werken en je bent communicatief sterk.
Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Maurice Schouten via +31611645717 of [email protected]

 Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.