BedrijfPwC
Pwc_logo_website-main

Werkstudent Tax - Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven

Ben jij een masterstudent Fiscaal Recht of Fiscale Economie en nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de optimale transactie, tax structuring of de wereld waar Global Mobility en Tax samenkomen? Ga dan aan de slag als werkstudent binnen de Tax-praktijk van PwC!
Binnen de verschillende werkvelden van Tax zoeken wij ambitieuze studenten die zich willen vastbijten in uitdagende fiscale vraagstukken.


Wie ben je?
Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen. Daarbij ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar. 

  • Je bent bezig met je master voor de universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • Je wilt graag ervaren hoe het is om bij PwC te werken;
  • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen;
  • Je werkt graag in een team;
  • Je weet duidelijk te motiveren waarom je een carrière in de fiscaliteit én bij PwC ambieert.


Hoe ziet je werk eruit?
Als werkstudent werk je als volwaardig teamlid mee in onze fiscale praktijk. De Tax-praktijk bestaat uit vier specialisaties, namelijk People and Organisation, BTW & Douane, Corporate Tax en Tax Reporting and Strategy. Je solliciteert op de locatie en specialisatie waar je voorkeur naar uit gaat. In de drie maanden dat je bij ons werkt, word je begeleid door een ervaren collega. Als werkstudent ervaar je wat onze professionals dagelijks meemaken en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij PwC in vaste dienst komt. Een wederzijdse kennismaking en mooie leerervaring in de slotfase van je studie. 

Wat bieden we je?
Als je bij PwC als werkstudent aan de slag gaat, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

  • Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die dagelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling.
  • Je ontvangt een laptop van de zaak.
  • Je krijgt de kans PwC van binnenuit te leren kennen, als een mogelijk toekomstig werkgever.


Wie zijn we?
Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten. 


Solliciteer nu!
Per studiejaar hebben wij drie instroommomenten, namelijk 1 september, 1 februari en 1 mei. Solliciteren kan door je CV, motivatiebrief en cijferlijsten te uploaden via de website: Werken bij PwC - vacatures en stages. Je ontvangt binnen twee weken bericht over de voortgang. Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.


Lauren Bostelaar
+31 (0)88 792 76 61
[email protected]