BedrijfQuantera Global
Quantera_logo_website-main

Junior analist/werkstudent Transfer Pricing

Zie jij de grote lijnen zonder de details uit het oog te verliezen? Heb je daarnaast economisch, financieel en juridisch inzicht?

Quantera Global is op zoek naar een junior analist/werkstudent in Transfer Pricing. Durf jij de uitdaging aan?

Wij zijn wereldwijd een van de grootste onafhankelijke specialisten op het gebied van Transfer Pricing en gevestigd in 15 landen. In Nederland hebben wij kantoren in Eindhoven (Waalre) en Amsterdam. De vier kernwaarden van Quantera Global zijn samengevat in ons PATH: Passie, Ambitie, Teamwork en Humor. Ons jonge team van Transfer Pricing specialisten zet zich dagelijks in om oplossingen voor onze klanten te creëren. Omdat geen enkele klant hetzelfde is, is ook onze service dat niet. Dit betekent dat je de ene dag met de Nederlandse belastingdienst overlegt en de andere dag met een Amerikaanse klant aan tafel zit. Bij Quantera Global is iedere dag anders.

Wie ben jij?

Je zit in de Master van je studie Fiscale Economie of Fiscaal Recht of je hebt deze studie afgerond. Je hebt interesse in zowel de economische als juridische kant van het vak, je werkt graag in een internationale context en je bent een teamspeler. Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal uitstekend.

Werkzaamheden?

Binnen het internationaal fiscaal recht neemt Transfer Pricing een steeds belangrijkere plaats in. Onze werkzaamheden bestaan uit het assisteren van internationale ondernemingen bij het opstellen van hun Transfer Pricing beleid, het documenteren van toegepaste verrekenprijzen binnen de groep en het verdedigen van het toegepaste Transfer Pricing beleid. Hiervoor moet je de gehele waardeketen van het bedrijf begrijpen. Je houdt daarom interviews met de top van de multinational op allerlei gebieden (R&D, marketing, productie, verkoop etc.). Je neemt direct deel aan dit soort interviews. Verder brainstorm je met collega’s over welk Transfer Pricing systeem het beste past bij de klant en werk je rapporten uit waarin je het bedrijf beschrijft en de winstverdeling onderbouwt. Ook ben je nauw betrokken bij vooroverleggen met de Belastingdienst.

Wat bieden we jou?

Als snelgroeiende onderneming zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen die de wereld willen veroveren. Mensen die zelfstandig kunnen opereren binnen een team, die praktische oplossingen zien in plaats van problemen en die over een gezond gevoel voor humor beschikken. We zijn een jong team met tevens ervaren collega’s van wie je veel kunt opsteken.  Uiteraard zorgen we ook voor een uitgebreide scholing, zowel intern als via de NOB-beroepsopleiding. Naarmate jouw kennis en ervaring toeneemt ga je steeds zelfstandiger te werk.

Solliciteer nu!

Mocht je interesse hebben in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden neem dan contact op met Ingrid Geubel (HR-assistent) op 088 – 22 15 800. Of stuur direct je cv naar [email protected].

Meer informatie over Quantera Global vind je op www.quanteraglobal.nl en www.quanteraglobal.com