BedrijfBaker McKenzie
Bakermckenzie_logo_website-main

Student-stagiare

Informatie

Baker McKenzie is één van 's werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoor, met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. In Amsterdam werken circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen voor internationale en Nederlandse topcliënten. Wil jij écht weten hoe het eraan toegaat op een internationaal advocatenkantoor? Kom dan student-stage lopen! Wij bieden je de mogelijkheid om 6-8 weken fulltime mee te lopen op ons kantoor. Bij onze civiele praktijk kun je als Student-stagiaire terecht bij de secties: Corporate, Banking & Finance, Employment, Litigation, IP/IT & Commercial, Real Estate en Competition & Trade. Ook kan je stage lopen op de secties Notary & Tax. Bij welke sectie je stage mag lopen, hangt af van je eigen wensen, je afstudeerrichting en je persoonlijke kwaliteiten.

Functie

Als Student-stagiaire werk je mee aan projecten met de Baker McKenzie collega's en lever je o.a. bijdrage door het doen van due diligence en het schrijven van memo's. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten op een specifiek werkgebied. Uiteraard dragen wij zorg voor goede begeleiding en ben je ook welkom bij sociale kantoor en/of sectie gerelateerde evenementen.

Eisen

Baker McKenzie is altijd op zoek naar gemotiveerde Student- stagiaires. Je kiest bewust voor een stage bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed motiveren. Je zit minimaal in het derde jaar van je studie Nederlands recht/ Fiscaal recht of Fiscale Economie en beschikt over een goed CV (met enige nevenactiviteiten) evenals cijferlijst. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en wil je graag stage komen lopen in een team om te werken aan grensoverschrijdende zaken. Je wilt jezelf ontwikkelen en je kennis verdiepen en verbreden in een internationale omgeving. Ook vind je het leuk om op sociaal vlak actief te zijn binnen de sectie.

Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier via https://werkenbijbaker.nl/vacatures/student-stagiaire/. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met één van de Recruiters.