BedrijfAccon avm
Accon_avm-main

Junior Belastingadviseur

Vestigingen: Rosmalen, Venlo en Zierikzee
Vakgebied: Belastingadvies
Functieniveau: Starter

HOE VER GA JIJ om belastingdruk voor je klant te verminderen?

De eeuwige vraag van klanten: kan de belastingdruk verminderd worden? Om die te beantwoorden is het nodig om je in de bedrijfssituatie te verdiepen. Heeft het bedrijf innovaties doorgevoerd die belastingtechnisch voordelig zijn? Welke fiscale voordelen worden nog niet benut? Is er ruimte voor afspraken met de Belastingdienst? Deze en tal van andere vragen kunnen een groot verschil maken. Voor je klant. En voor jezelf.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Het uitwerken van deeladviezen.
  • Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de Belastingadviseur of (Senior) Specialist.
  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen declarabiliteit.
  • Steeds trachten optimale resultaten voor je klanten te realiseren door je kennis op fiscaal gebied slim toe te passen.
  • In nauwe samenwerking met collega’s uit andere vakgebieden, signaleren van mogelijkheden en proactief adviseren.
Jouw profiel:
  • Je bent contactueel sterk, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit.
  • Daarnaast heb je een afgeronde WO opleiding Fiscale Economie (FE) of Fiscaal Recht (FR) 
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het behandelen van aangiftes
  • Je hebt maximaal 2 jaar ervaring en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Vanzelfsprekend begeleiden we je in deze startersfunctie optimaal.

Ons aanbod: 

Hoe ver gaan wij, om jou als werknemer te laten excelleren?

acconavm is ambitieus en vindt groei van haar klanten maar zeker ook haar medewerkers erg belangrijk. Om deze continue professionalisering te blijven realiseren hebben wij o.a. sinds 2008 een eigen opleidingsinstituut, acconavm academy. acconavm academy is door meerdere beroepsorganisaties geaccrediteerd wat betekent dat acconavm academy een erkende PE-instelling is welke bevoegd is om erkende PE-punten/uren te verstrekken. acconavm academy is door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) geaccrediteerd en CEDEO toetst hiervoor driejaarlijks de kwaliteit van het instituut. Daarnaast is zij ook erkend door de organisatie Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs(NOB). Jaarlijks bieden wij hierdoor vele masterclasses, webinars en e-studies incompany aan. Enerzijds om te voldoen aan de behoefte van medewerkers op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en anderzijds om te kunnen voldoen aan de verplichting tot Permanente Educatie. Daarnaast bestaat nog de mogelijkheid om je opleidingsbehoefte op individuele basis in te vullen in overleg met je verantwoordelijke en passend bij het interne beleid. Sinds 2014 voert acconavm ook haar eigen stagebureau, welke is erkend door de NBA, waar praktijkstagiaires van de opleiding AA/RA hun praktijkstage intern kunnen afronden. 

Uiteraard bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die meegroeien met jouw loopbaan. De lijnen binnen onze kantoren zijn kort en voor onze disciplines hebben we kennis georganiseerd in landelijke kenniscentra. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en is je kennis altijd up to date. Dit doen we allemaal om jou en onze klanten te laten groeien.

Daarom willen we graag dat je veel en in een vroeg moment in je carrière contact hebt met onze klanten. Zo ben ook jij betrokken en weet jij snel hoe jij je klant kan adviseren om verder te groeien!

Weet jij de weg in de continu veranderende fiscale wet- en regelgeving? Kun je je inleven in de fiscale positie van een bedrijf? Als je het beste uit je kennis en je talenten wilt halen en je ambities wilt realiseren, vind je bij ons wat daarvoor nodig is. Opleidingsmogelijkheden, een prettige werkomgeving en goede faciliteiten. Zonder dat het ten koste gaat van je avondje sporten of ontspannen.

Graag maken we kennis met je en ontvangen je cv en motivatie. Binnen 7 dagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een gesprek met een recruiter. Na dit gesprek vindt een tweede gesprek plaats met je toekomstige leidinggevende op het kantoor waar je komt te werken. Een online assessment zal deel uitmaken van het selectieproces. Wanneer dit positief verloopt ontvang je van ons een aanbieding met arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de recruiter voor deze functie.
[email protected]