BedrijfAccon avmRecruiterDanique GruithuijzenTelefoon06 – 23 60 73 44Email[email protected]
Accon_avm-main

Junior Belastingadviseur

Vestigingen: Tiel, Leerdam en Goes

Zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière als belastingadviseur?
Wij helpen je alles uit jezelf te halen!

Hi Young Talent, jij zoekt ons! Tenminste, als je een ambitieuze aanstormende belastingadviseur bent die niet kan wachten om uit de schoolbanken te duiken en in de praktijk te springen.

Een blik in jouw toekomst

Het is donderdagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch? 

Je dag start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Daarna staat er een meeting met een collega Belastingadviseur op de planning, hij moet een complexe aangifte voor zijn klant verzorgen. Jij kijkt, denkt en rekent mee, zo help je je collega terwijl je er ook veel van opsteekt. Win-win!

Na de lunch werk je een aantal deeladviezen uit. Aan het eind van de middag heb je een overleg met je leidinggevende. Even een heads up: Hoe gaat het? Wat gaat goed en welke stappen wil je nog zetten?

Hoe jij het verschil gaat maken
Dit doe je door het uitwerken van deeladviezen. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de Belastingadviseur of (Senior) Specialist. Je ziet het als een uitdaging om iedere dag optimale resultaten voor je klanten te realiseren door je kennis op fiscaal gebied toe te passen. In samenwerking met collega's uit andere vakgebieden zal je verschillende mogelijkheden signaleren en proactief adviseren.

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. Je ontvangt goede begeleiding en jouw persoonlijke loopbaan staat bij ons op nummer één. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend. 

Jouw profiel

  • Je bent contactueel sterk, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
  • Daarnaast heb je bij voorkeur een afgeronde WO opleiding Fiscale Economie (FE) of Fiscaal Recht (FR) en/of minimaal een HBO opleiding Fiscale Economie & Recht;
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar (minder is ook bespreekbaar);
  • Enige fiscale werkervaring is een pré.

Wat wij bieden

  • Ruimte voor jou als persoon.
  • Work & play; het is meer dan werk alleen.
  • accon avm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Inspirerende werkomgeving.
  • Dicht bij de ondernemer.
  • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

Vliegende start maken in de accountancy?
Heb je vragen of interesse in de vacature? Neem gerust contact op met onze campusrecruiter Danique Gruithuijzen via [email protected] of 06 – 23 60 73 44. Of solliciteer direct bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je!