BedrijfSchipper
Schipper_logo_website-main

Student met Fiscaal Talent

Wil jij ervaring opdoen in de praktijk bij één van onze fiscale teams in Noord-Brabant, Zeeland, of Zuid-Holland? Kom dan met ons in contact!

Wat kun je verwachten?
In deze rol binnen de belastingadviespraktijk ondersteun je je collega’s bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je kunt de tijdens jouw studie opgedane fiscale kennis in de praktijk brengen en levert een actieve bijdrage binnen het team. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het opstellen van belastingaangiften, het uitzoeken van fiscale vraagstukken en het voorbereiden van fiscale (advies)werkzaamheden. Op deze manier kun je kennis maken met ‘het werkende leven’ en is dit je kans om uit te zoeken of wij jouw werkgever voor de toekomst zijn!

Wie zijn wij?
Als de Schipper Groep willen wij graag de adviseur naast de ondernemer zijn. Onze klanten willen zich vooral bezig houden met ondernemen en wij zien het als onze taak om op een professionele, persoonlijke en no-nonsense wijze hen in alle aspecten van het ondernemen te ondersteunen. Hierdoor zijn je werkzaamheden ontzettend divers! Geen specialisatie of krappe kaders, maar een leerproces waarin je alle facetten van het fiscale vak raakt.

Bij de Schipper Groep is er ook aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zullen je helpen het maximale uit jezelf en je tijd bij ons te halen. Dit doen we onder andere door ons mentorsysteem, waarin je één mentor krijgt aangewezen die je regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.

Wie ben jij?
Je bent WO student fiscale economie of fiscaal recht en wilt graag werkervaring naast je studie opdoen. Je vind het leuk om klanten te adviseren en bent communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en steekt graag je handen uit de mouwen. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging kwalitatief goed werk te leveren. Omdat je werkt naast je studie zijn we flexibel in de dagen die je kunt werken van een dag per week tot een dag of 4 als je dat prettig vindt. Wij passen ons wel aan!

Ben jij de kandidaat die we zoeken?
Je kunt via www.werkenbijschipper.nl solliciteren door je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Jan Rutjes (Senior Manager Belastingadvies) via het telefoonnummer 06 543 049 45.