Website-main

FACET is een ambitieus accountants- en (fiscaal) advieskantoor met een Rotterdamse mentaliteit.

Wij werken graag samen met ondernemers die ook willen vernieuwen, verbeteren en hun groeigrenzen willen opzoeken. Wij laten ‘Ondernemers beter ondernemen’!

 

Ons groeiende fiscale team bestaat uit 9 medewerkers en zij beschikken over een frisse blik en een moderne mindset. Dat zijn, in combinatie met kennis en ervaring op fiscaal gebied, natuurlijk uitstekende eigenschappen om fiscale risico’s en kansen in kaart te brengen. En niet alleen zakelijk, maar ook voor privésituaties van ondernemers. Benieuwd naar de gezichten in dit team? Kijk op https://www.facet-accountants.nl/team-fiscaal/

 

De wereld om ons heen verandert razendsnel. ‘Online ondernemen’ is steeds meer de standaard en concurrentie ontstaat op andere niveaus dan vroeger. Nieuwe businessmodellen en minder gebruikelijke organisatiestructuren doen steeds vaker hun intrede. Om succesvol te blijven adviseren, is het belangrijk dat wij op al deze ontwikkelingen inspelen. Maak kennis met FACET Accountants en Adviseurs, team fiscaal via https://www.facet-accountants.nl/fiscaal.

 

Heb je interesse in FACET als springplank voor je carrière of heb je een prangende vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen of eens vrijblijvend langs te komen en maak kennis met Ellen Dekker, HR medewerker.

Haar e-mailadres is [email protected] en je kan haar via het volgende nummer telefonisch bereiken: 010 452 61 44.