Logo_hlb_van_daal-main


Terwijl je studeert denk je vast al na over je carrière. Waar ga je ervaring op doen? In welke omgeving kom jij het best tot je recht? Misschien is HLB wel voor jou dé plek om dat te ontdekken.

HLB biedt plek voor werkstudenten en stagiairs met (internationale) ambitie die bewust kiezen voor een kantoor dat dicht bij haar klanten staat.

HLB geeft je de ruimte om direct als volwaardig collega mee te werken op opdrachten. Dat betekent dat je aan tafel zit bij de klant, eigen verantwoordelijkheid krijgt en samenwerkt met ervaren collega’s. Zij kunnen jou snel wegwijs maken in de inhoud van het vak en binnen het kantoor.

Omdat HLB een laagdrempelige cultuur heeft en de partners weten wie je bent, voelen studenten zich vaak al snel vertrouwd. En dat vertrouwen is belangrijk om nieuwe vraagstukken aan te gaan, kansen te pakken en te leren.

De exacte invulling van het werkstudentschap of stage bepalen we samen met jou. We luisteren naar jouw persoonlijke voorkeuren, de eisen vanuit de opleiding en kijken naar relevante vraagstukken binnen onze organisatie.

Kennismaken?
Neem contact met ons op en wie weet drinken we straks samen een Heel Lekker Bakkie.

www.hlb-van-daal.nl/werkenbij
[email protected]
@WerkenbijHLB