Rsm_logo_website-main

RSM is een gerenommeerde en onderscheidende accountants- en belastingadviesorganisatie met 10 vestigingen in Nederland. RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo. Hierbij is het leidende motto: The Power of Being Understood!

RSM, het 6de netwerk ter wereld van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties, heeft expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en op financieel-economisch en strategisch gebied. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in meer dan 120 landen maken zij gebruik van het wereldwijde RSM-netwerk, bestaande uit meer dan 820 kantoren en 48.000 professionals.

RSM ALS WERKGEVER
Alle RSM-professionals vormen het onderscheidend vermogen van de professionele dienstverlening. Het bieden van toegevoegde waarde naar cliënten is en blijft mensenwerk. Daarom vindt RSM de balans tussen werk, studie en privé niet alleen belangrijk, maar juist cruciaal. Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaat bij RSM hand in hand.

JIJ ALS RSM-PROFESSIONAL
Durf jij als beginnend professional te werken bij een organisatie waar intensieve en inventieve onderlinge samenwerking ‘the tone of voice’ is? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als persoon en als finance professional? Kun jij van daadwerkelijke toegevoegde waarde zijn voor die veeleisende RSM-cliënt? Dan ben je bij RSM meer dan van harte welkom.

KENNISMAKEN?

Als je geïnteresseerd bent in een stage, werkstudentschap of startersfunctie binnen onze organisatie, dan kun je je motivatie met CV sturen naar Pernille Kelderman, [email protected] of bellen naar 06 82 62 39 34.

Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsm.global/netherlands/nl/werkenbijrsm

RSM maakt gebruik van verschillende social mediakanalen onder de naam RSM nl. Via deze kanalen delen onze mensen kennis en persoonlijke ervaringen.