Logowebsite-main

ESJ Financial Engineering
Zoek je zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en wil je uitgroeien tot een financial engineer, dan ben je bij ESJ aan het juiste adres. Bij ESJ ben je meer dan een accountant of belastingadviseur. Je begrijpt ondernemers en levert scherpzinnige oplossingen op maat.

Naast uitdagende functies hebben we mooie klanten. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. Ongeveer 50% van onze klanten zijn gevestigd in Zuidwest Nederland maar we zijn ook goed vertegenwoordigd in de rest van Nederland. Wil je buiten de landsgrenzen treden, dan kan dit ook. Onze internationale samenwerking met IAPA, een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, biedt de gelegenheid om aan buitenlandse opdrachten te werken. Voor onze klanten hebben wij niet alleen de rol van extern deskundige, we zijn volwaardige partners op meerdere fronten. Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Ons loopbaan-ontwikkelingsprogramma begeleidt ervaren medewerkers bij het realiseren van hun persoonlijke ambities.

Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool, want je leert door te doen! Omdat wij geen strikte scheiding tussen de disciplines accountancy en belastingadvies kennen, levert dit, een dynamische en leerzame werkomgeving op. Dit alles wordt aangevuld met uitstekende faciliteiten op het gebied van vaktechniek.

Kennis + verbondenheid = autonomie
Door goed te zijn in je vak en je verbonden te voelen met onze organisatie krijg je de ruimte. 
Met ruim 175 medewerkers verdeeld over zes vestigingen zijn we in staat om de sfeer van een klein kantoor te combineren met de professionaliteit van een middelgroot kantoor. Zowel binnen je eigen vakgebied als daarbuiten worden ervaringen gedeeld. Met onze klanten onderhouden we persoonlijk contact, op alle niveaus.

www.esj.nl