Drv_logo_test-main

DRV Accountants & Adviseurs is in omvang het 14e kantoor van Nederland, met 550 medewerkers en 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. We zijn een kantoor met een heel brede dienstverlening specifiek toegespitst op bedrijven in de echte economie: de familiebedrijven. DRV biedt diverse carrièremogelijkheden binnen de controlepraktijk, de samenstelpraktijk, de fiscale praktijk en de salarispraktijk. Voor de fiscale praktijk zijn we regelmatig op zoek naar werkstudenten die het leuk vinden om hun geleerde kennis in de praktijk te brengen.

Ook bij Zantboer & Partners (zelfstandig onderdeel van DRV) zijn mogelijkheden voor fiscale studenten en starters. Zantboer biedt fiscaal en financieel advies aan zeer vermogende dga’s en particulieren. Zij werken vanuit de vestiging Rotterdam en Oosterhout/Breda.

We werken voor aansprekende cliënten ‘van naam’, maar niet voor de beursgenoteerde bedrijven en de overheid. Dit is een bewuste keuze. We zijn op ons sterkst als we aan tafel zitten met de dga zelf en de dga merkt dat.

De fiscale praktijk binnen DRV bestaat uit 86 medewerkers; allemaal met een andere mate van senioriteit en specifieke expertise. En allemaal mensen met een passie voor hun vak, die dat graag willen delen met anderen. Er is volop potentie voor verdere groei van de praktijk. We werven niet alleen starters, maar ook fiscalisten met ervaring. Belangrijke persoonskenmerken zijn naast vakmanschap: adviesvaardigheid, helder en overtuigend kunnen communiceren en ondernemerschap. 

Voor werkstudenten is er volop werk. Je draait volwaardig mee en naarmate jij groeit, groeit ook de complexiteit van je opdrachten. Omdat we een brede algemene praktijk hebben, kun je met alle facetten van de fiscale dienstverlening kennismaken. Concrete werkzaamheden zijn het uitzoeken van informatie bij praktijksituaties, het opstellen van overeenkomsten en het schrijven van (kleine) adviezen. Ook het opstellen van aangiftes behoort tot de werkzaamheden.

 Wil jij als werkstudent een bijdrage leveren aan de echte economie? Kijk voor meer informatie op  https://www.werkenbijdrv.nl/

Je kan ook contact opnemen door te bellen of te appen naar: 06-15 25 32 65 of 088-4606988 of te mailen naar: [email protected]