Grand_thornton_logowebsite-main

Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling
Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer”              

Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden op jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij geven je die ruimte.

De ruimte binnen Grant Thornton
Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken.

Traineegame
Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden.

Opleidingen
Interne opleiding en direct starten bij het NOB.

Multidisciplinair samenwerken
Als fiscalist werk je intensief samen met accountants en collega’s van andere disciplines.

Mogelijkheden binnen Grant Thornton
Nationaal of internationaal. Waar ligt jouw toekomst?

Nationaal
Als fiscalist binnen de nationale praktijk geef je onder andere advies op het gebied van ondernemingsvormen, herstructureringen, inkomsten- en vennootschapsbelasting en samenwerkingsvraagstukken of opvolgingsproblematieken. Bij fiscale reviews van jaarrekeningen controleer jij of de opgevoerde posten fiscaal optimaal gewaardeerd zijn. Samen met specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van btw, estate planning en pensioenen, vorm je een denktank voor cliënten.

Internationaal
International tax services is een vooraanstaand en groeiend specialisme binnen onze organisatie. Vestigingen of andere belangen in het buitenland vragen om een heldere kijk op internationale regelingen. Als fiscalist binnen de internationale praktijk word je onder meer gespecialiseerd in het doorgronden van internationale structuren, transfer pricing, grensoverschrijdende arbeid, vennootschapsbelasting, douanebelastingen en de internationale verrekening van btw.

Wij zoeken studenten en starters met initiatief. Mensen die verantwoordelijkheid nemen; voor opdrachten die ze uitvoeren én voor hun eigen carrière. We zoeken gepassioneerde en resultaatgerichte teamspelers.

Meer informatie over Grant Thornton

Grant Thornton is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 500 collega's. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt.

Meer informatie is te vinden op www.carrierebijGT.nl. Of neem contact op met Tjalling Velthuijsen via [email protected] of 088-6769345