Witlox_logo_website-main

WVDB Adviseurs Accountants
Als je bij WVDB Adviseurs Accountants werkt, werk je met meer dan 300 professionals samen om ondernemers de beste multidisciplinaire adviezen te geven. Tot onze klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen.

Onze adviezen 
Onze adviezen hebben minstens één gemeenschappelijk kenmerk: ze geven duidelijk richting aan. Wij willen goede analyses te maken en oplossingen op een rij te zetten. Wij vinden dat onze klanten recht hebben op een goed onderbouwde professionele mening. Uiteraard in begrijpelijke taal. Maar ons advies gaat verder dan alleen een goede analyse en een nuchter overzicht van mogelijke oplossingen. We doen ook goed gemotiveerde uitspraken over de koers die een ondernemer het beste zou kunnen volgen. Dat verwachten wij dan ook van onze nieuwe adviseurs. Daarnaast voeren wij de adviezen regelmatig, samen met de ondernemer, uit.

Werken in teams
Wij werken in teams die niet uitsluitend uit vakgenoten bestaan, maar ook uit collega’s met andere specialismen en achtergronden. Alle relevante aspecten van de bedrijfsvoering komen op deze manier aan de orde. De diversiteit in branche, omvang en (internationale) aard van onze opdrachtgevers zorgt voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek.

Persoonlijk ontwikkeltraject
Jonge fiscalisten worden van begin af aan in het adviestraject meegenomen. Vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid dragen, voor diegenen die het aankunnen. Training 'on the job' staat centraal bij WVDB Adviseurs Accountants. Meegroeien met het werk en het kantoor. De aard en omvang van je klantencontact hangt uiteraard af van je ontwikkelingsniveau. Kans op groei naar een leidinggevende en adviserende positie is volop aanwezig. Tevens is er alle ruimte voor jouw eigen ambities, ideeën en stijl. Wij zijn benieuwd naar de inhoud die jij geeft aan jouw werk. Je kunt bij ons, naast het opdoen van praktijkervaring, jezelf vakinhoudelijk ontwikkelen door het volgen van de opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Wij bieden een uitgebreid introductieprogramma. Zo leer je de werkwijze en de systemen van de organisatie kennen. Maar ook daarna is er voldoende ruimte voor begeleiding en coaching in de dagelijkse praktijk. Je neemt deel aan onze Academy en je bent actief in overlegvormen met als doel je vaktechnisch te verbeteren. Tijdens evaluatiegesprekken maken wij ontwikkelafspraken.

Hierbij stimuleren wij de competenties en eigenschappen van studenten, starters en ervaren professionals. Ieder ontwikkelt zich op het niveau en in het tempo dat bij hem of haar past. De begeleiding is dus op maat, net als onze adviezen. Het belangrijkste doel is om via echte samenwerking hoogwaardige interdisciplinaire adviezen af te leveren. Daarbij vinden wij een gefundeerde eigen mening belangrijk, die uiteraard goed onderbouwd moet zijn.

Carrière
In onze organisatie zijn er volop mogelijkheden voor interessante functies, stages en/of studies voor een carrière met doorgroeimogelijkheden. Je kunt op diverse niveaus in onze organisatie instromen.

Solliciteren
De informele sfeer die bij ons heerst, proef je al meteen tijdens de sollicitatiegesprekken. Er is dan volop ruimte om van beide kanten kennis met elkaar te maken. Natuurlijk komen je kennisniveau en je competenties daarbij aan de orde, maar we hechten minstens zoveel waarde aan het karakter en de persoonlijkheid van onze nieuwe collega's. We pakken een sollicitatieprocedure voortvarend aan. Gemiddeld is binnen twee à drie weken duidelijk of wij in jou een nieuwe collega zien.

Klik hier voor onze vacatures. Staat er geen vacature in het overzicht dat bij je past, maar zou je toch graag bij onze organisatie willen werken? Reageer dan via dit sollicitatieformulier voor een open sollicitatie. Ook stagiaires kunnen bij ons reageren voor een stageplaats via ons stageformulier

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisa Schuts, Talent Acquisitie Specialist via het telefoonnummer 088 - 194 80 73. Wij brengen je ook graag in contact met een collega uit de praktijk!