Witlox_logo_website-main

Wie zijn wij?

WVDB Adviseurs Accountants biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder diverse familiebedrijven met een focus op vastgoed & high tech. Binnen onze organisatie zijn we vanuit verschillende disciplines actief, zoals accountancy, belastingadvies, corporate finance, IT-advies en HR-advies.

WVDB Adviseurs Accountants onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. Omwille van beroepsregels gescheiden organisaties, maar wel met één denkwijze. Onze organisatie telt ca. 350 medewerkers, die werken vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre. Wij zijn daarmee een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie in Zuid-Nederland. 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij WVDB Adviseurs Accountants kun je rekenen op een verrijking van
je persoonlijke ontwikkeling. Middels de WVDB Academy bieden wij een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten waarbij je kennis en vaardigheden verder gestimuleerd worden. Daarnaast maken wij volop gebruik van alle automatiseringsmogelijkheden, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het vormgeven van data-analyses.

Moore Global 

We werken internationaal samen met Moore, een netwerk van gelijkgestemde kantoren in 112 landen. De organisatie en de internationale focus komen voort uit de bewuste keuze om onze klanten een kwalitatief hoogstaand niveau van dienstverlening te kunnen bieden. Deze schaalgrootte combineren wij met een persoonlijke aanpak in ons advies. Wij zijn, afgezien van bekwame adviseurs, vooral sparringpartner en vertrouwenspersoon voor onze klanten. 

Carrière

Ben jij op zoek naar een meeloopstage binnen een kantoor waar samenwerking centraal staat? Of sta je op het punt
om je studie af te ronden met een afstudeeronderzoek? Kijk dan eens op onze website voor de mogelijkheden.

Heb jij een onderwerp waar jij graag onderzoek naar wil doen? Binnen WVDB heb jij toegang tot een groot netwerk en deel jij je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren en versterken. Verras ons met jouw keuze, want samen met je scriptiebegeleider streven we naar maximaal succes!

Wist je dat

  • We ruim 70 jaar bestaan
  • We een unieke WOW (Way of Working) hebben
  • 55% man en 45% vrouw is
  • Onze focus op familiebedrijven ligt

Contact

Wil jij weten wat onze organisatie voor jou kan betekenen?

Lisa Schuts - Talent Acquisitie Specialist

[email protected] - 088 194 8073