Koenen_en_co_logo_website-main

Durf het anders te doen!

Ben je ambitieus en wil je in teamverband werken aan excellente oplossingen op jouw vakgebied? Maak dan kennis met Koenen en Co! We bieden je een werkomgeving waarin je geïnspireerd en ondersteund wordt om te groeien, net als we onze klanten stimuleren om succesvol te zijn. En, omdat we ervan overtuigd zijn dat succes en geluk hand in hand gaan, durft Koenen en Co nieuwe wegen te bewandelen en verder te kijken dan de cijfers. Durf jij het ook?

Koenen en Co adviseert ondernemers bij strategische keuzes en staat hen proactief bij in accountancy, fiscaliteit, subsidies, personeel, IT en financiën. Ook de brancheontwikkelingen, de mens en de dromen achter de ondernemer hebben onze oprechte aandacht. Dat maakt Koenen en Co bijzonder. En onze klanten succesvol.

Kennis delen
Koenen en Co heeft vier kantoren: in Maastricht, Sittard, Roermond en Venlo. Omdat de complexiteit en breedte van klantvragen toeneemt, werken we vanuit fullservice kantoren. Dat betekent dat onze werkplekken zijn ingericht om onze kennis continu te delen, elkaar aan te vullen en te inspireren. Openheid en samenwerken zijn dus belangrijke kernwaarden, die we hebben vertaald naar onze werkomgevingen én naar onze teams. Hierdoor kunnen we klanten optimaal en snel adviseren over bijna alles wat met ondernemen te maken heeft.

Gevarieerd werk in een informele sfeer
Koenen en Co vindt aandacht voor de klant net zo belangrijk als aandacht voor de medewerker. Prestaties leveren en een prettige werksfeer gaan bij ons hand in hand. Doordat er in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden heel gevarieerd en de organisatielijnen kort. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Welkom!
Spreken onze ambities je aan? En heb je interesse in een baan, stageplek of carrièregesprek, neem dat contact op met onze HR-adviseur, Joyce van Weert, bereikbaar via telefoonnummer 046 - 420 35 50 of per e-mail [email protected]