Vacature student-assistent M/V

Taken
De taken omvatten het ondersteunen bij onderzoek- en onderwijsactiviteiten van de vakgroepvoorzitters en onderwijsdirecteuren van het Fiscaal Instituut Tilburg.

Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar studenten die het grootste deel van de vakken van het derde bachelorjaar van de studie Fiscale Economie of Fiscaal Recht met voldoende resultaat hebben afgesloten. Daarnaast zijn goede studieresultaten vereist, kan je zelfstandig werken, heb je goede contactuele eigenschappen en eigen initiatief. Verder beschik je over organisatorisch vermogen, ben je vaardig met automatisering- en informatiesystemen en heb je een flexibele instelling. Tenslotte is het begrijpen van Engelstalige teksten geen probleem.

Start functie
01-09-2019 voor een periode van 10 maanden (tot 30-06-2019) of voor een periode van 6 maanden (tot 31-01-2020) voor één tot twee dagen per week.

In zekere mate kunnen wij rekening houden met je persoonlijke planning. Het werkrooster is daarom in principe flexibel en bespreekbaar.

Informatie

Nadere informatie kan je inwinnen bij de heer A.J.A. (Ton) Stevens via [email protected]. Gelieve jou motivatie, CV en cijferlijst mailen naar [email protected] met een kopie naar [email protected]

Je kan reageren op deze vacature tot en met 22 augustus 2019.