Schipper_site-main

Schipper

Dit zijn wij: Schipper Accountants


Ondernemen met vertrouwen
Ondernemers werken elke dag met passie, visie en ambities in hun bedrijf. Bij Schipper streven we ernaar dat ondernemers dit met vertrouwen kunnen doen. Vertrouwen in zichzelf, in het team en in het bedrijf. En ook in ons, als persoonlijke accountant en adviseur. We staan als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon naast de ondernemer. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht. 

Vanuit een full-service aanpak heeft Schipper aandacht voor alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. We bouwen met onze klanten aan een duurzame relatie en een succesvolle toekomst.

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die ons dagelijks drijven. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

Met ruim 80 jaar werkervaring, circa 350 medewerkers en 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland behoort Schipper tot de top 20  accountants- en advieskantoren in Nederland.

Kom aan boord bij Schipper

Heb je interesse in een bijbaan als fiscaal werkstudent, een stage of een fulltime baan, dan horen wij dat graag! Stuur je cv en motivatie via deze link naar ons op.

Meer informatie over onze vacatures tref je op onze website www.werkenbijschipper.nl. Neem bij vragen contact op met de afdeling Human Resources via 0118-486848.