Quantera_site-main

Quantera Global

Quantera Global – Transfer Pricing Specialist!

In 2013 besloten drie senior transfer pricing specialisten dat het anders moest. Ze richtten Quantera Global op, een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in Transfer Pricing. Inmiddels is Quantera Global uitgegroeid tot een internationale speler, met kantoren en partners over de hele wereld. Onze klanten waarderen onze betrokkenheid, zelfstandigheid, transparantie en kwaliteit. Niet voor niets hebben we al drie jaar op rij de Transfer Pricing Firm of the Year Award in de wacht weten te slepen!

De vier kernwaarden van Quantera Global zijn samengevat in ons PATH: Passie, Ambitie, Teamwork en Humor. Ons jonge team van Transfer Pricing specialisten zet zich dagelijks in om oplossingen voor onze klanten te creëren. Geen enkele klant is hetzelfde, en daarom zijn ook onze werkzaamheden dat niet. Dit betekent dat je de ene dag met de Nederlandse belastingdienst overlegt en de andere dag met een Amerikaanse klant aan tafel zit. Bij Quantera Global is iedere dag anders.

Zie jij de grote lijnen zonder de details uit het oog te verliezen? Heb je daarnaast economisch, financieel en juridisch inzicht?

Als snelgroeiende onderneming zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen die de wereld willen veroveren. Mensen die zelfstandig kunnen opereren binnen een team, die praktische oplossingen zien in plaats van problemen en die over een gezond gevoel voor humor beschikken.

 

Heb je FE/FR gestudeerd en wil je meer weten over een startersfunctie / Junior Analyst functie?

kijk op http://www.quanteraglobal.com/vacancies/ of mail je CV + motivatie naar Ingrid Geubel (HR-assistent): [email protected]


Studeer je FE/FR, zit je in de eindfase van de studie en wil je meer weten over een werkstudentschap / trainee functie?

Mail dan je CV naar [email protected] of neem contact op met Maikel Verhoeven via Linkedin