Gt_site-main

Grant Thornton

“Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer”
- Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden op jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Mogelijkheden binnen Grant Thornton
Generalist op de nationale of internationale praktijk? Of specialist binnen de BTW of loonbelasting? Goeie Vraag. Waar ligt jouw toekomst?

Wij zoeken studenten en starters met initiatief. Mensen die verantwoordelijkheid nemen; voor opdrachten die ze uitvoeren én voor hun eigen carrière. We zoeken gepassioneerde en resultaatgerichte teamspelers binnen de verschillende disciplines.

Meer informatie over Grant Thornton
Grant Thornton is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 450 collega's. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Middelgroot in Nederland en verankerd in een groot internationaal netwerk. Grant Thornton International is de 8e grootste accountancy- en adviesorganisatie wereldwijd met ongeveer 50.000 collega’s verdeeld over 130 landen.

Vestigingen van waaruit onze fiscalisten werken: Alphen aan den Rijn - Amsterdam – Arnhem – Gouda - Leiden – Rotterdam - Woerden

Meer informatie is te vinden op www.carrierebijGT.nl. Of neem contact op met Stephanie Kruythof, Recruiter, T 088 67 69 575 of [email protected]