Datumzaterdag,
28 september 2019Tijd14:00StatusInschrijvingen zijn geopend
Lusrtum_gala_goede-main

Lustrum X Gala

Lustrum X Gala

Dit lustrum zullen we extra groots uitpakken met het gala. Dit Xtravagante feest zal plaatsvinden in Kasteel De Berckt, te Baarlo. We zullen beginnen met een borrel, gevolgd door een diner en daarna barst het feest los! Wil je door tot in de vroege uurtjes? Geen zorgen, ook voor slaapplekken en ontbijt wordt gezorgd! Bovendien kun je zaterdag met ons mee met de bus heen en zondag weer met de bus terug.* 

Voor leden kost een kaartje:
Ticket Xtra: € 50,- (diner, borrel, feest, lustrumstrik)  
Ticket Xtravaganza: € 70,- (diner, borrel, feest, overnachting, brunch op zondag met eventueel busvervoer heen en terug, lustrumstrik)

Voor oud-leden en niet-leden kost een kaartje:
Ticket Xtra: € 75,- (diner, borrel, feest)
Ticket Xtravaganza: € 90,- (diner, borrel, feest, overnachting, brunch op zondag met eventueel busvervoer heen en terug)

Oud-leden kunnen zich ook inschrijven! Stuur een mailtje naar [email protected] met daarin je voorkeuren voor het ticket en of je een introducé(e) meeneemt. Daarnaast vragen we je ook of je je allergieën/dieetwensen (van jou en je introducé(e) door kunt geven, of je gebruik wenst te maken van de bus (alleen bij Ticket Extravaganza) en of je een lustrumstrik wenst te ontvangen. 

*Het is alleen mogelijk gebruik te maken van de bus als je blijft overnachten op Kasteel De Berckt.

Houd zaterdag 28 september vanaf ±14:00u tot zondag 29 september ±14:00u in ieder geval vrij in je agenda!