Datumdonderdag,
14 februari 2019Tijd09:00StatusInschrijvingen zijn gesloten
Skireis-main

Skitrip

Het skigebied

Les Deux Alpes bevindt zich in het gelijknamige skigebied Les Deux Alpes, waarin ruim 200 kilometer aan piste is om op avontuur te gaan. Ook als je nog niet heel comfortabel bent op de lange latten, is er hier genoeg te beleven! Het merendeel aan pistes is namelijk groen en blauw, zodat je op je eigen tempo een gevoel voor de sneeuw opdoen. Dit betekent echter niet dat er voor de gevorderde wintersporters onder ons niets te beleven valt! Integendeel, gecombineerd is er maar liefst 65 kilometer aan rode en zwarte pistes om overheen te schieten!


Verblijf

Résidence Les Cimes de Lans ligt op een top locatie in Deux Alpes: direct aan de piste en met het centrum op loopafstand. Je kunt 's ochtends dus meteen in je bindingen stappen, ideaal! In Deux Alpes is genoeg te doen om je een hele week te vermaken, dus hier zit je helemaal goed!


Après-ski en uitgaan

Naast het wintersportaspect biedt Les Deux Alpes nog iets dat ook niet onbelangrijk is: een uitbundig après-skigebied! Les Deux Alpes is een dorp met veel restaurants, bars, clubs, en nog veel meer plekjes waar iedereen toe zal komen aan zijn of haar après-skiwensen!

Dit kan onder andere in de Prins van Oranje, een bruisende Nederlandse bar die direct aan de piste is gelegen, en dus perfect is om de eerste paar drankjes van de avond te halen! De Prins van Oranje ligt op kruipafstand van onze appartementen.  


Lessen

Lessen zijn niet standaard inbegrepen, maar kan je wel direct bij boeking opgeven bij HUSK.


Materiaalverhuur

Voor degenen onder ons die niet over eigen materiaal beschikken bestaat de optie om via HUSK materiaal te huren. De optie “ski-/snowboardmateriaal” bevat zowel schoenen als ski’s of een snowboard. De optie “ski/snowboard only” houdt in dat je alleen de ski’s of het snowboard huurt. Ook kan je een helm erbij huren indien je die zelf niet hebt. Houd hierbij wel rekening dat er een beperkt aantal helmen te huur zijn, dus het wordt aangeraden je eigen helm mee te nemen.

Inschrijvingen zijn gesloten.