Logolofwebsite-main

LOF

In 1987 is De Stichting Landelijk Overleg Fiscalisten (stichting LOF) opgericht. Stichting LOF heeft als doel het onderlinge contact tussen de landelijke fiscale studieverenigingen te bevorderen. Daarnaast wil stichting LOF diverse onderwerpen uit de fiscaliteit onder de aandacht brengen. Er zijn acht fiscale studieverenigingen aangesloten bij de stichting LOF: Porta Adriani (Amsterdam), FSVU (Amsterdam), Groninger Fiscale Eenheid (Groningen), Pecunia Non Olet (Leiden), FIRST (Maastricht), R.F.V. Christiaanse-Taxateur (Rotterdam), In Fiscalibus (Nijmegen) en T.F.V. “De Smeetskring” (Tilburg). Van al deze besturen is er een afgevaardigde die de vergaderingen bijwoont. Het bestuur van de stichting bestaat uit drie bestuurders van drie verschillende verenigingen.

LOF-Congres
Het LOF-Congres is een jaarlijks fiscaal congres dat ieder jaar in een andere stad wordt georganiseerd vanuit stichting LOF. Dit congres, bestaande uit een plenair gedeelte, een lunch, diverse workshops, een banenborrel en een diner, wordt afgesloten met een spetterende afterparty en is een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met je eventuele toekomstige werkgever. Het LOF-Congres zal in 2019 worden georganiseerd in Groningen.

LOF-Congres bestuur 2019

Het LOF-Congres wordt in 2019 georganiseerd door Groninger Fiscale Eenheid. Het bestuur bestaat uit (v.l.n.r.): Jin, Nils, Hilde, Tristan, Shkar en Berend. 

Voorzitter:                                  Tristan Gelders

Vicevoorzitter:                            Nils Daams

Secretaris:                                  Shkar Housein

Penningmeester:                       Berend Nijhuis

Commissaris PR:                        Jin Koops

Commissaris extern:                  Hilde Atsma


NOB/ LOF Scriptieprijs
De NOB/ LOF scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het LOF-congres. Studenten fiscale economie of fiscaal recht die aangesloten zijn bij een van de fiscale studieverenigingen kunnen meedingen om deze prijs, die €2.500 bedraagt. Daarnaast zal de winnende scriptie in boekvorm worden gepubliceerd en worden uitgegeven door Kluwer in de NOB/LOF-scriptiereeks.