VTO-traject

Dit jaar wordt voor het eerst het VTO-traject georganiseerd. VTO staat voor “Vaktechnisch overleg”. Het VTO-traject van T.F.V. "De Smeetskring" is er voor de enthousiaste, gemotiveerde derdejaars bachelor- of masterstudent Fiscaal Recht of Fiscale Economie. Ben jij opzoek naar een extra fiscale uitdaging en wil jij jezelf op een positieve manier in de kijker spelen bij toekomstige werkgevers? Dan is het VTO-traject van T.F.V. "De Smeetskring" iets voor jou. 

Het VTO-traject bestaat uit vier bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zullen maandelijks, in de periode van februari t/m mei 2021, plaatsvinden. Samen met een steeds wisselende partner van T.F.V. "De Smeetskring" uit het fiscale werkveld bespreek je casusposities en actuele jurisprudentie. Iedere casus vindt steeds aansluiting bij een onderwerp dat relevant is voor je studie en op dit moment actueel is. De bedoeling is om elkaar fysiek te treffen, mocht dit door de omstandigheden niet mogelijk zijn dan gebeurt het online. 

Uiteraard staat een succesvolle deelname aan het VTO-traject mooi op je c.v. Daarnaast ontvang je na het succesvol afronden van het traject een certificaat.

In het kort:

  • Gemotiveerde derdejaars bachelors/masterstudent

  • 4 bijeenkomsten van februari t/m mei

  • 4 verschillende kantoren/instanties in het fiscale veld

  • Voorbereid aan de slag met jurisprudentie/literatuur en casusposities.

  • Waar mogelijk fysiek

  • Mooi op je CV

  • Certificaat bij volledige deelname

Dus ben jij geïnteresseerd om betere contacten te ontwikkelen met kantoren en meer diepgang aan te brengen in je studie? Stuur dan vóór 27 november 2020 a.s. je cijferlijst(en), curriculum vitae, en een korte motivatie waarin je duidelijk maakt waarom jij geschikt bent om aan het VTO-traject mee te doen naar [email protected]