Nieuw_kantoor_wesselman_eindhoven-20150629104856-s-w1170-h500-q75-m1435567736-main

Wesselman

Professionals die voor Wesselman kiezen, kiezen ervoor om zowel ondernemers als zichzelf iedere dag opnieuw te laten excelleren.

Wesselman Accountants | Adviseurs is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor met vestigingen in Eindhoven en Helmond. Van start tot overdracht, nationaal of internationaal; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar cliënten bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk.

Wij beschikken over een AFM-vergunning en een relatief grote controlepraktijk. In onze adviespraktijk werken wij uitsluitend met hoogopgeleide adviseurs; maar liefst 120 specialisten verdeeld over de disciplines accountancy, belastingadvies, juridisch advies, pensioenadvies en salarisadministratie.  Doordat wij verschillende diensten onder één dak bieden, hebben wij altijd de totale positie van een onderneming in het vizier en zijn we in staat om snel de best passende oplossingen te bieden.

Als één van de weinige accountantskantoren in Nederland beschikken wij tevens over een AFM-vergunning voor het onafhankelijk adviseren en bemiddelen in pensioenen (voor zowel de DGA als het collectief). Daarnaast maakt Wesselman actief deel uit van een groot nationaal en internationaal netwerk en werken we voor veel buitenlandse klanten.

Onze focus ligt op kwaliteit. We hebben een professioneel kritische instelling en hebben de goede waarden en normen hoog in het vaandel staan. We zijn te typeren als degelijk en maatschappelijk betrokken. Wesselman en dus ook onze medewerkers, beschikken over een professioneel kritische instelling en een rechte rug en zijn nauwkeurig.